Kundcitat

Martin Lindell / DATASPELSBRANSCHEN

”REFLECT är oerhört flexibla och snabbfotade. Från starten fram till rapporten gick förloppet med undersökningen oerhört smidigt. Förutom service med bra datatabeller levererade de en rapport som underlättade vår kommunikation av undersökningens resultat.”

Toumas Maki / Manager / NIKE SWEDEN

”Tack vare REFLECTs undersökning fick vi ett konkret underlag och kunde tillsammans med GolfStore centralt bearbeta de olika GolfStorebutikerna och har nu ett år senare kunnat konstatera att vi har ett bra grepp om marknaden och är bra representerade hos GolfStore. Från att vare ”ut” är vi nu ”inne” hos GolfStores butiker. Vi är mycket nöjda och REFLECT har varit en stor del av varför vi lyckats med detta.”

Anniken Elisson Tydén, RÄDDA BARNEN

”Tracking är ett mycket viktigt verktyg för mig i det strategiska insamlingsarbetet. REFLECT ger mig ett bra och tydligt verktyg för att analysera vår kännedom.”

Lena Martinell, Undersökningsansvarig, KPA

“När vi på KPA skulle ta fram nya annonser under hösten 2005 anlitade vi Reflect för att genomföra ett förtest. Reflects mätning, redovisning och aktiva del i workshoppen var till stor hjälp vid valet av annonsmotiv.”

Karin Stare, Marknadsanalytiker, Egmont Tidskrifter

”Hos oss är det ibland jättebråttom, ibland hamnar vi i långbänk – så vi behöver en undersökningspartner som har kunskap OCH tålamod. Det har Reflect”

Anna Balkfors, Informationssamordnare Folkhälsoenheten, MALMÖ STAD

”REFLECT har gjort ett kanonbra jobb. Rapporten från undersökningen är tydlig både gällande figurerar och text. Vi på Malmö Stad valde REFLECT framför flera ledande aktörer på undersökningsmarknaden och är mycket nöjda med vårt val.”

Niclas Stang, Affärsutvecklare, BERGSTRÖM & SUND

”REFLECT är ett mycket attraktivt företag med en väl avvägd balans mellan djup analysförmåga och god förståelse för kundernas behov”

Staffan Sandström, VD, INTEGRITY

”Jag har i REFLECT mött ett mycket kompetent undersökningsföretag. Med sin kärna bestående av marknad, metod och praktisk teknisk komptens kan de tydligt fånga upp det aktuella behovet och välja rätt modell och kontrollera undersökningsförloppet för maximal kvalitet.”