Prisoptimering – nylansering

mar 12, 2013   //   by Clementz   //   Conjoint, Marknadsundersökningar, Nyheter, Priselasticitet  //  No Comments

Under de senaste åren har vi aktivt drivit forsknings och utvecklingsprojekt inom prisoptimeringsfrågor tillsammans med några av våra mest trogna kunder. Prisfrågan är generellt något där vi tror att svenska företag har oerhört mycket kvar att lära och där många gånger vi kan direkt påvisa vinster med vårt arbete (som i våra pilotprojekt vida överstiger kostnaden för vårt arbete). Vår utgångspunkt kring prishanteringen har varit att de metoder som tidigare använts för att estimera rätt pris (Dvs, det pris som relativt produktkostnad och volym ger bäst lönsamhet) har haft stora brister, brister som vi i stor utsträckning lyckats adressera.

Det är utifrån detta vi nu inom kort mer publikt kommer att börja erbjuda vår prisoptimeringstjänst där vi tagit det bästa som finns på marknaden, adderat en hel del förbättringar och som nu sannolikt är den bästa prisoptimeringstjänsten på marknaden.

Vill du veta mer eller prata med någon av våra referenskunder är du välkommen att höra av dig. Vår produktsida om prisoptimering lanseras inom kort.

Comments are closed.